The World is a book, and those who do not travel read only a page.

søndag 30. november 2008

Kristi's surprise b-day and ginger bread houses.

I går så hadde Hannah og Kaitlyn bestemt seg for at de skulle feire bursdagen til Kristi, en månede for sent. Det begynte med at vi sto opp klokken 7.30, fordi det var Black Friday, og vi skulle ut og kjøpe gave, siden det likevel var årets beste shopping dag.

Etter et par forsinkelser endte vi opp hos Kristi klokken 11.00! Fra hvor vi dro videre til Chico hotsprings. Det var kjempe koselig, og perfekt på en kald vinterdag.

Dro hjem i 3 tiden, og laget Sushi til middag før vi dro og så filmen Australia. Den var utrolig bra! Litt små trist til tider, men veldig bra! Anbeffaler alle å se den ;)

I dag så har jeg ikke gjort så veldig mye, hengt rundt i huset og gjort null niks. Eller Jared, Ben og jeg forsøkte oss på å lage pepperkake hus. Siden vi hadde to pepperkake hus, så endte vi opp med å prøve å lage et 2-etasjers pepperkake hus, vel det gikk ikke så veldig bra.
Resultatet kan sees her;Legg merke til at vi gjorde det beste ut av ruinene og laget litt døde pepperkake folk rundt omkring :)

Ingen kommentarer: